En andra chans

Gästblogg- 2012-05-21

Jag har nu varit hemma i lite mindre i ett dygn, från semestern i Danmark. Av misstag råkade vi boka fel, och hamnade på samma badhotell i Billund som förra året.
Kommer ni i håg att jag berättade efteråt om den paniken och ångesten jag kände när jag blev ensam kvar och inte hittade ut till damernas omklädningsrum?
Jag kan fortfarande komma i håg den hemska känslan.

När jag fick veta att det var till just DET badhotellet som vi skulle till igen, tänkte jag ge det en andra chans.
Den här gången kom jag ihåg att kolla vart jag gick in och ut, och vart ingången låg i förhållande till en träbåt, som jag använde som riktmärke för att veta vart jag skulle gå, för att komma rätt.
Hade jag vetat vad jag skulle använda som riktmärke, redan vid förra besöket, så hade allt blivit lite lättare, redan då. Tyvärr tänkte jag inte så mycket på det.
Jag tänkte nog inte alls då. Inte på såna saker. Då hade jag sluppit känslan av panik och ångest också.
Men man lär sig av sina misstag.

Vi var på Legoland en av dagarna. Vi hade ganska bra väder, men det var inte så varmt för att jag skulle vilja åka ”Water splash” som påminner om Kållerado på Liseberg.

Jag provade även att följa med ut till bubbelpoolen som var utomhus. Det var för kallt för mig, så jag vände omedelbart och gick in och satte mig i bubbelpoolen inne. Den var för övrigt liiite för varm för min smak. 😛 Jag som älskar värme. Det finns gränser för det med. Jag blev nästan lika röd som en kräfta…

Kram