Du spelar roll!

Gästblogg- 2014-01-23

Det är tre veckor kvar till en av årets absolut viktigaste veckor ”Du spelar roll” Den hette tidigare ”Vart femte barn” En kampanjvecka som lyfter fram alla de barn och unga som lever med missbruk i familjen. När jag sitter hemma tillsammans med Nicklas Kartengren 2010, innan den första filmade intervjun ska göras, berättar han om denna veckan som ska hållas ett halvår senare. Jag hade aldrig hört talas om den. Inte så konstigt kanske, eftersom den skulle arrangeras för allra första gången 2011. Då fick jag en möjlighet att åka och lyssna på Morgan Alling, när han föreläser i Uddevalla. 

Det är en man som jag beundrar väldigt mycket. I Söndags träffades vi igen. När jag berättar om första träffen så säger han: Det kommer jag ihåg. 

Tänk att han kommer ihåg det mötet, med mig, med tanke på hur många människor han träffar. Coolt! 
Vi har en sak gemensamt: Vi är maskrosbarn. 

Lyssna nu och njut av texten som Morgan har skrivit till hans egen låt: ”Ser mig” där han delar med sig av sina känslor och tankar kring det han har upplevt. Låten handlar också om bekräftelse. Vem vill inte bli det? Jag tror personligen att många har det behovet. Alla vill ju bli älskade för den vi är. 

Varma kramar i vinterkylan! 😉 <3