"Du äter så långsamt!"

Gästblogg- 2015-03-02

Det är en kommentar som jag får ofta. Kan bli ganska trött på denna kommentar. Jag är visserligen inte stor i maten, så jag borde äta upp min portion snabbare än alla de andra. Det spelar ingen roll vad jag tar – Fika eller mat. Jag blir ALLTID sist. Det känns jobbigt faktiskt. Sitter jag tyst, blir jag sist ändå.
Det är väl ingen tävling???

Sen är det inte alla gånger som jag är sådär vrålhungrig heller, med tanke på att jag äter lite men ofta. Glesar jag ut på tiden mellan mina matintag, så tycker jag att det känns lättare att äta, men äter inte snabbare för det.

För en vecka sedan var jag med sambon på en Pizzeria. Bestämde mig för att mäta hur lång tid det tar för mig att äta upp barnpizzan som jag hade beställt. 40 minuter efter första tuggan, hade jag ätit upp halva pizzan.

muffins Kaka