Du är allt!

Gästblogg- 2015-02-10

Sitter och lyssnar på låtar som har någon slags känsla i sig. Det får mig att bryta ihop totalt. Alla minnen tillsammans med min fina underbara älskade ponny, sveper förbi mig i tanken. 2001 kom hon till ridskolan där jag red då. När jag hörde att ridskolechefen hittat en häst som kanske skulle kunna passa mig, blev jag ställd… Första gången som jag satt på ponnyn var några dagar senare. Ponnyn var rädd och osäker, vilket också snart märktes. Hon lärde mig att hoppning var roligt och tog mig över hindret med glädje.
Ridningen fungerar ju som en slags sjukgymnastik för mig, för att bibehålla rörelsen, balansen och styrkan. Att jag får en slags relation till djuren är jobbigt då jag måste ta avsked, men om jag inte hade haft hästar i mitt liv. vad hade jag haft då? Hade jag suttit i rullstol? Hästen i sig är inte bara vackra djur, de betyder också mycket för mig.
Girl 2003