Drugsmartambassadör och Maskrosrepresentant möts

Gästblogg- 2014-02-13

Efter att jag publicerat gårdagens inlägg om mina föreläsningar i Ockelbo, kommer kvinnan på bilden fram till mig, som heter Jessika. Hon jobbar på organisationen Maskrosbarn, Hon såg rubriken på inlägget på min skärm, för att hon sitter i stolen bakom mig. Vi börjar småprata, några minuter innan vi ska gå av tåget i Stockholm. Det måste ha varit ödet som fört oss samman. Hon har haft föreläsningar i Ockelbo förra veckan, och jag igår. 

Jag kan villigt erkänna att det gjorde min redan underbara dag, bara ännu bättre. Tyvärr hade vi inte många minuter på oss på perrongen innan vi skiljdes åt. Vi blev glada över mötet båda två. Det känns roligt för mig att få träffa fler som jobbar med det jag gör. Ett möte jag aldrig kommer glömma! 

Kram!