Diskussioner om vikten

Gästblogg- 2011-07-08

När man läser olika tidningar: GT, Expressen och diverse andra tidningar så ger dom ofta tips på hur man på´ett enkelt sätt går ner i vikt. Likadant med TV-shop, som har olika ”lösningar” på problemet. Det är inte bara det som kravs… Den som ska göra det, måste själv vilja det också.

Mitt problem är snarare det motsatta – att gå upp i vikt.

När jag ställer frågan, om hur jag ska göra för att lyckas med att gå upp i vikt, säger alla, som jag pratat med: Ät grädde eller smör, så går du nog upp i vikt.

Det spelar ingen roll, hur mycket jag äter eller vad jag äter. Jag kan äta godis, chips, dricka läsk och äta hur onyttig mat som helst, som andra lätt går upp i vikt på. Det händer ingenting… mer än att jag får ont i magen och måste besöka toaletten.

Det har blivit en GBP -hysteri (Gastric Bypass), hos de som lever med problem med fetma. Många lägger sig under kniven, innan de provar andra metoder. Men kravet från sjukhuset, brukar vara att de har gått ner några kilon själva… före de gör GBP:n.

Det finns ingen reklam som talar om hur man ska gå tillväga för att gå upp i vikt.

Jag vill inte upp mer än 4-5 kilo innan jag är nöjd.

Jag får alltid höra att jag väger för lite… Jag vill höra att jag väger lagom mycket.

Nu måste sluta blogga… Måste byta och ovh göra mig klar, för kalaset för min syster som fyller 15 år. (GRATTIS GUMMAN!)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Ciao!