Diamond painting - något för mig?

Gästblogg- 2020-05-27

Hej på er!

Det var längesedan jag skrev något här. Vardagen har rullat på. Har inte haft något intressant eller nytt att berätta.

För ett tag sedan såg jag reklam på nätet för Diamond Painting. Det såg roligt och ganska lätt ut. ”Flytta pärlor kan väl vem som helst klara av?” har jag tänkt när jag har sett klippet.
Först nu har jag tagit steget till att beställa hem två tavlor med djurmotiv. Bilderna är färdignumrerade när den kommer till mig. Den största utmaningen för mig är inte att göra samma sak upprepade gånger. Det är snarare att se vart jag ska placera varje pärla, som är utmaningen för mig. När det blir smått, har jag en tendens att börja skaka på handen. Det positiva är att jag kommer få jobba med finmotoriken. Jag pärlade pärlplattor som barn, men det här är inte riktigt samma sak.
Det kommer dröja två veckor innan jag får hem det på posten.
Motivet jag har beställt är bland annat bilden nedan. Ett lejon. Väntar med spänning och hoppas att jag inte ska tröttna. När jag har provat att sticka något eller pussla, så har jag tröttnat fort. jag blir lätt uttråkad när jag gör samma sak, för länge. Jag ska försöka göra det för att det ska vara roligt och avkopplande.  Ett bra projekt de dagar jag inte har annat att göra, och vill få tiden att gå.  Vore roligt att hitta en ny hobby!

Diamond painting - Lejon.