Det var på tiden att vi uppdaterade oss!

Drugsmart- 2014-05-22

Vi har gjort om allt! Ja, du läste rätt. Vi har tillbringat månader med att bygga om Drugsmart.com. Det var verkligen på tiden att vi uppdaterade oss! De senaste åren har våra besökare ökat och antalet mobila användare likaså. Idag surfar mer än hälften av våra besökare in till oss via mobilen. Därför har vi utvecklat Drugsmart.com med så kallad responsiv design. Det innebär att sidorna anpassar sig efter skärmen oavsett om du använder en dator, mobil eller surfplatta. Självklart kommer du åt samma innehåll oberoende av vilken enhet du använder. Det ska helt enkelt bli enklare för dig som besökare.

Allting fick en ansiktslyftning

Vi har valt en platt och modern design för att få ett skönt utseende och en skön känsla på webbplatsen. Vi har lagt mycket tid och kraft på webbplatsens struktur och innehåll för att göra det enklare för dig att hitta den information du söker – oavsett om du är här för att läsa fakta, behöver hjälp eller om du vill engagera dig!

Vi är glada och stolta att presentera vår nya webbplats: Drugsmart.com. Hoppas du gillar!

Vi fortsätter att utveckla drugsmart.com och genomför löpande förbättringar. Men vi kommer också att lansera helt nya funktioner. Håll utkik!

Har du tankar kring hur drugsmart.com kan bli bättre? Har du hittat något på webbplatsen som inte fungerar? Tveka inte att berätta det för oss! Kommentera nedan eller kontakta oss här.