Det tar på krafterna att vara social...

Gästblogg- 2015-10-04

Hela veckan har varit fullt upp med både det ena och det andra. Praktik, Mindfullnes, sångövningar och ett besök hos naturläkaren.
Det var bara händelser ur fem av veckans fem dagar. I går var jag iväg på fotvård och massage. Idag har jag varit iväg på kalas.
Måste erkänna att det tar på krafterna att vara social, då hjärnan arbetar för fullt för att ta hand om alla intryck. Är trött nu.

I morgon ska jag ha min inplanerade vilodag, med så lite intryck från omvärlden som är möjligt. Det har tagit lång tid för mig att inse att jag har problem med hälsan på olika sätt. Att jag har FAS har jag vetat sedan 11 års ålder och likaså min vattenskalle som båda är orsakade av att mamma druckit alkohol under graviditeten.
Att jag i vuxen ålder skulle få fler problem, var inget som jag hade räknat med. Att inse att jag har dessa problem var inte så jobbigt i sig. Det var skönt. Det var åtgärden som jag måste göra som ÄR den tunga biten. Att tvingas ta bort något ur mitt schema. Stryka något av allt jag tycker om att göra. Det ligger något i det som jag hörde någon säga. ”Ibland måste man se till det som är bäst för en, istället för att bry sig om vad man VILL”

Avslutar med att ge er ett citat:

citat