"Det kan inte ha varit en lätt uppväxt du haft?"

Gästblogg- 2011-04-19

Jag återkommer ganska ofta till kommentarer/frågor som jag har fått via chatten som var i februari -11 här på Drugsmart, för att ni ställer så bra frågor. =)

Jag har inte haft en lätt uppväxt, om man tänker på FAS-skadan och den problematik som den medför. Jag var sen både att gå och prata. Jag har fått kämpa med skolan och vården samt min utveckling. Men det har varit bra i de svåra lägena att vara så otroligt envis som jag är. som barn så kände jag ibland att jag ville vara lika lång som mina klasskompisar och lika stark. Om vi t.ex cyklade så var alla andra snabbare än mig. På tal om att cykla… Jag trillade ofta med cykeln.. har inte balansen för det. Ett tag gick det väl bra att cykla. Jag har inte cyklat sen jag var 14-16 år kanske.

Jag har däremot haft en bra uppväxt tack vare det familjehem som jag i dag ser som min riktiga familj… Om det inte hade varit för dom så hade jag kanske inte varit den jag är idag. Jag känner en enorm tacksamhet över att de har velat ta hand om mig under hela min uppväxt och ge mig de verktyg jag behöver för att kunna stå på egna ben.

Tack för att ni läser och kommenterar mina blogginlägg. Om ni vill, gå gärna med i denna grupp:

Cissi på Facebook

Är det något som du som läsare inte fått svar på? Vad vill du att jag berättar om i mitt nästa inlägg i bloggen?

Kraaaaaam!

//Cissi