Det där med träning

Gästblogg- 2018-06-27

Under maj månad har träningen gått ganska bra. Jag går mycket i vardagen. Har även suttit upp på hästryggen igen. Det är ett halvår sedan sist så jag tog det lugnt eftersom kroppen inte är i form än.
Jag har fortfarande träningsklockan på mig.
Försöker röra på mig några dagar i veckan, men ändå inte ta ut mig helt. I slutet av maj var jag på två inbokade läkarbesök. Fick gratis motion där med. Det är aldrig fel. Har inte gått ner i vikt heller – har gått upp ett kilo till: 46.2 kg. Ingen kan vara gladare än jag. Det känns bra! Jag har inte ändrat kosten alls. Äter 5-6 gånger om dagen.
En måndag gick jag hela 8 km, med pauser emellan. Likaså en lördag gick jag 7 km, med pauser emellan. Hade ALDRIG haft koll på hur mycket jag rör mig utan klockan. Det känns inte som att det är så långt, när jag pausar emellan varven.

Kommer att tänka på det där med träning. Träning är bra för att inte bli stel o.s.v. Jag som tränat mycket i hela mitt liv, har dragit på mig en del skador. Då är det inte bra – då sliter man på muskler, senor och leder på ett eller annat sätt. Men om man jämför med en mer stillasittande person. Han eller hon drar kanske inte på sig en massa skador på samma sätt. Träning är roligt när jag inte tänker på att jag tränar.
I slutet av maj var det minst 25 grader varmt och jag var så varm. Kunde gå utan långärmad tröja. Det är sällsynt.

Jag sommaren 2018