Det blev för mycket av det goda

Gästblogg- 2013-03-31

Börjar detta inlägget med att önska er en GLAD PÅSK! Jag var hemma hos min syster fram tills idag. Att hon är en hejare på att laga mat, det visste vi sen innan, men igår åt jag liiite för mycket av det goda tror jag. Det blev potatisgratäng och fläskfile.  Hur gott som helst. Efteråt blev det läsk för min del medan de andra drack sitt kaffe. 

Min mage protesterade sen, rejält. Jag blev mätt… jag tror att grädden är boven i dramat… Min mage gillade inte det riktigt, för att det var fett. Vi med FAS kan ha skador på de inre organen, av alkoholen… Jag tror att min mage är aningen känslig om det blir för fet mat. Förr kunde vi beställa en Big mac på gula M:et. En stund senare när jag har hunnit hem, får jag ont i magen. Hamburgaren i fråga är inte stor, men det är för mycket fett i den. 

I år, precis som alla andra år var umgänget nyktert, men roligt. Och lugnt. 

Kram på er!