Denna eviga kamp!

Gästblogg- 2012-08-31

Igår var jag på ett återbesök på sjukhuset.
Det är alltid både nervöst, men också roligt att komma till plastikkirurg mottagningen, för det är alltid en sköterska som ser en och vinkar.
Den typen av bekräftelse är otroligt skön. Det får mig att känna mig lugnare.
Jag har aldrig gillat sjukhus. När jag var liten och skulle till sjukhuset, höll jag mig hela tiden tätt intill min fostermamma. Jag var rädd för vad sjukvårdspersonalen skulle göra med mig.

Kampen med huvudvärken tycks fortsätta ett tag till. Igår fick jag beskedet om att det blir en ny operation – IGEN! Ingreppet är inte alls lika stort och avancerat som sist… Jag är redan nu nervös kan jag tala om.
Läkarna vill göra en fettsugning (en liten sådan) och flytta det till pannan. Jag som knappt har något fett på kroppen. Läkaren ville inte ta fett ifrån mina lår, trots att jag erbjöd honom det.
Förklaringen är att jag har en massa muskler i låren.

Jag funderar på hur jag ska göra den här gången för att klara av det hela. Jag vet ju att jag blir stressad psykiskt. När jag sköt ifrån mig alla tankar innan operationen, så kom allt över mig dagen då jag skulle opereras.
Vill inte att det ska hända igen. Det gjorde att allt blev tio gånger så jobbigt.

Jaja, jag har ett halvår på mig att fundera på det där, om det inte blir tidigare.

Innan dess ska jag göra en intervju, för Expressen eller Amelia. Vilken tidning det blir är inte helt klart än. I samband med att artikeln kommer ut, så händer en annan sak, som ni kommer märka, om ni läser tidningen.

Återkommer mer om detta när det närmar sig. 😉

Kram