Dåligt självförtroende - Bekräftelse

Gästblogg- 2013-02-14

Jag har vuxit upp med lite dåligt självförtroende. Jag har sett mina begränsningar. Några av dom i alla fall. Jag har nog haft ett behov av att bli sedd och hörd, framförallt har jag sökt bekräftelse i många lägen. Jag vill visa att jag också kan vara bra på något. Jag gick med i skolans kör och teater. Jag gick även med i barnkören som leddes av vår församlings kantor. Jag blev glad av att kunna vara med och ha en viktig roll någonstans. 

När vi hade besök i skolan av KAOS – En grupp mot mobbning, som gjorde rollspel, var jag inte sen att gå upp och ändra spelet (när man fick göra det) 

Idag hade vi en övning/träff, för en grupp som sjunger dansbandslåtar. (Jag är yngst i gruppen) 

En kvinna försökte hänga med mig upp, när jag tog de högre tonerna, men hade inte förutsättningarna för att klara det. Vi började att prata stämmor. Jag har alltid varit sopran. 

Idag gjorde kantorn en test med mig, för att se HUR högt jag kunde ta mig. Jag kom förvånadsvärt högt. Det gav mitt självförtroende en skjuts i rätt riktning. 

Sofia Källgren deltog i Melodifestivalen, för några år sen, med ”Handen på hjärtat” 

Lika högt som hon kommer där, kan jag ta mig idag. 

(Det är en och samma bild i videon, men lyssna gärna) 

Kram!