Dags att koppla på hjärnan igen!

Gästblogg- 2014-07-05

Träning ska vara bra sägs det. Blev tillfrågad av ordförande i klubben om att komma hem till henne och rida. Det är klart att jag vill prova. Fick sitta på en stor brun häst idag. Känner mig som en mygga på denne, men allt har gått så fint hela vägen. Det där med att försöka fokusera på vad jag skulle göra var svårt. Huvudet var inte riktigt med mig idag. Ridning, Ja träning i allmänhet är ju en färskvara. Hoppas att huvudet är med mig bättre nästa ridpass.
Jag tror att jag har varit borta lite för länge, men med lite mer kontinuerlig ridning lär jag nog vara med på banan igen ganska snart.

Hellre har jag abstinens av hästar, stall och ridning än, droger och alkohol. Visst låter det bra??
3-5 augusti ska jag på ridläger. Träning, träning och åter träning blir det då.
Jag vill verkligen inte ha träningsvärk i två veckor som sist.

Kram! Träning