Dagens besök på Sahlgrenska

Gästblogg- 2011-09-28

Några upprepningar av samma svar på frågorna blev det i morse, på inskrivnings besöket. Jag kommer ligga på en av de avdelningarna som jag låg på innan neurologen flyttade där ifrån. Där ligger nu i stället plasikkirurgen. Jag har varit så många gånger på narkosbedömning, så att de vet om vem jag är, och ville inte träffa mig idag…

Är det bra när de vet vem en patient är? Jag har gett dom samma information ett par gånger, så den finns nog sparad där.

Jag har ett blåsljud på hjärtat som jag har haft sen födseln. kan vara en defekt pga alkoholskadan. Fick i stället göra ett EKG (koll av hjärtat) för att se hur det verkar med det. Jag fick inte något svar, men hoppas att det ser ok ut.

jag har precis sovit middag… Det var skönt.

Nu fortsätter den här dagens kamp några timmar till.

Nya uppdateringar, kommer i början av nästa vecka.

Hörs igen då! =)

Kram på er!