Dagens besök hos osteopaten

Gästblogg- 2017-02-16

Jag har haft jätteont i hela kroppen sedan jag kom hem från sjukhuset i början av September 2016. Har gått och funderat länge på varför det gör så ont… Kunde det bero på någon skada eller sjukdom? Det har inte hjälpt att sova eller vara i stillhet… därav föddes de tankarna hos mig.

Har provat massage och fortsatt att rida trots att smärtan funnits. Inte det har fått smärtan att avta, eller försvinna trots att jag mår bra mentalt av båda två.

Bestämde mig för att boka en tid hos osteopaten. Han gör kraniosakral terapi  
Hans slutsats är att hela min kropp är spänd pga stress som har satt sig i muskulaturen. Jag behöver varva ned och träna på att vara här och nu och tänka på en sak åt gången. Inte göra mer än så, och hitta lugnet igen.

Vid nästa behandling om en månad så ska jag göra en fyra hands behandling. idag hade jag en osteopat som jobbade med två händer. Nästa gång blir det båda herrarna.

Det blir tyvärr ofta så att när jag gör något så händer flera andra saker vid sidan av som jag också måste ta hand om (Hundar som skäller, telefonen som ringer, någon som ropar något… allt som stör det jag redan håller på med) gör att jag istället för att lugnt och stilla lämna det jag håller på med, stressar vidare till det som påkallar min uppmärksamhet, för att sedan springa tillbaka till det första jag gjorde. Visst låter det jobbigt?

Det hela blir inte bättre av att jag grubblar mycket.

Nu blir det vila i några timmar innan jag eventuellt ska iväg till nästa grej – om jag orkar!

Hörs i morgon igen. 😉

cissi i soffan 1