Cissi tänker tillbaka på våren 2011

Gästblogg- 2011-06-06

Tänk vad tiden går fort. Jag har haft ett par svackor. Som alltid lyckas jag att ta mig upp ur fallgroparna, som jag valt att kalla dessa nedgångar.

Jag har under våren hunnit med en tidningsintervju, och en chatt med er, medlemmar här på Drugsmart. Jag har också hunnit med ett studiebesök på CAN´s kontor i stockholm. Det var verkligen fantastiskt roligt att få träffa alla de fantastiska människor som ligger bakom denna portal/hemsida.

Jag hade massor av energi den dagen – HÄRLIGT!! Jag hade inte sovit mer än 4-5 timmar natten innan. Hur som helst så hade jag supertrevligt där.

Jag var jättetrött dagen efter, vilket inte var helt oväntat, eftersom jag inte är helt på topp.

I sommar ska jag fixa klart mitt föreläsningsmaterial, inför höstens 2 föreläsningar som jag ska ha. Lite osäker på om jag orkar ha fler. Jag får kanske ta de andra föreläsningarna (vuxenhab, GBG + en högstadieskola) våren 2012. får se vad som hinns med när det närmar sig. Utöver det, kommer jag naturligtvis att fortsätta blogga här. =)

Kram på er alla!!