"Cecilias starka historia präglade vårmässa"

Gästblogg- 2013-04-24

Den senaste veckan har bestått av boksigneringar och intervjuer med två lokaltidningar och en veckotidning. Det var riktigt många år sen jag var med på så många ställen samtidigt. 1991 var året då allt började. Jag var då fyra år. Då var det mina fosterföräldrar som berättade min historia. 

Bilden ovan är tagen på dagens artikel i lokaltidningen NLT – Nya Lidköpings tidningen. 

Kvällen då minimässan hölls var helt fantastisk. Träffade många fina människor. 

Under kvällen som var fick jag sålt hela 22 böcker. 

Mitt livsöde har gett upphov till medverkan i svenska tidningar och amerikanska böcker. Det kan många gånger vara tufft att leva med FASD, men jag letar hela tiden efter ljusglimtarna i vardagen. Allt blir vad man gör det till. 

Jag förundras över mig själv ibland. Tänk att jag trotsade döden mot alla odds! Det var många som till en början inte trodde att jag skulle klara mig. 

Idag (25 år senare) sitter jag med en relativt nyutgiven bok. Det känns bara för bra… 

Jag är glad för att jag har er läsare och alla andra fina människor runt mig, som stöd. TACK!! 

Kram!