Bra musik i bilen gör resorna lättare

Gästblogg- 2015-03-17

Jag tycker om att lyssna på musik. Vilken typ av musik? Dansband går hem lätt. Det är ganska avkopplande att sitta och sjunga med i de låtar jag kan, samtidigt som jag låter tankarna fladdra runt som de själva vill.
Idag har jag haft en ny föreläsning. I Tibro.
En liten och härlig grupp.

Då jag tidigare har visat bilder på mig under en föreläsning, eller bilder på deltagarna, så känner jag idag att låta er följa med på resan dit och hem istället.

Jag vaknade 06.45 i morse. Blev upphämtad 08.00 av pappa, som snällt ställer upp och kör om han kan. Solen skiner hela resan både dit och hem. Härligt.  Tog inga bilder på detta…  Kunde ju ha gjort det.

Bjuder på en bild på ett av fodralen till skivan som spelades i bilen.

Dansbandsmusik