Bowling - inte min starka sida... eller?

Gästblogg- 2013-07-20

Igår var det dags att ta sig till bowlinghallen tillsammans med min fostersyster Nikita, och fördriva en timme. Eftersom jag inte är så stark i mina händer, så frågade jag om det var okej att kasta med båda händerna, vilket jag har sett tidigare att andra kan göra. Den tekniken körde jag. Klotet jag valde vägde 3 kg = 6 pounds. Jag ville även ha staket, annars hade jag inte fått några poäng alls tror jag. 

Har ju berättat att jag har spelat bowling förut, men inte gett er bildbevis på det. Här kommer det. 

Jag ledde (tro det eller ej) fram till den tredje och sista serien, sen vände det och Nikita vann. Jag slog dessutom mitt personliga rekord, som var 103 poäng… nu hade jag 172 poäng. Inte illa 😉 

Idag har jag träningsvärk lite här och där, vill jag lova. Men vi hade riktigt roligt den timman, som vi hade bokat. 

Har även en film på gårdagens ena spelomgång, som jag ska visa er, vid ett passande tillfälle. 

Jag fick ett och annat ”övertramp” på linjen, så jag förlorade poängchanser på det, men vad gör det? 

Kram!