Borde jag vara nervös?

Gästblogg- 2013-08-01

I morgon ska jag prova att köra ett bilspel med ratt, växelspak och alla tre pedalerna (som man har i riktiga bilar).Jag vet inte hur det kommer att gå, med tanke på att jag inte har suttit bakom ratten i riktiga bilar förut. 

Jag hoppas att det går bra. Är lite spänd faktiskt. När jag har kört bilen med tagentbordet, så har jag krockat och voltat med bilen och även kört på trottoaren… Haft svårt att ta svängarna ordentligt. 

Kanske ska vara glad för att jag inte provar att köra en riktig bil än… Hoppas att det går tio gånger bättre med ratten och pedalerna, med mina svårigheter med koncentration och koordination i åtanke. 

Håll tummarna för att det går bra för mig i morgon! (Det är bara på skoj, men ändå, ett prov inför ett vanligt körkort!) 

Kram!