Bollek med häst...

Gästblogg- 2015-03-20

Idag har jag varit på ridskolan och ridit lektion… och kan ni gissa vad som var uppvärmningen för dagen?
Jo, lek med boll till häst. Det var riktigt roligt. Jag som inte har något bollsinne alls, lyckades få hästen att sparka bollen framför oss där vi gick runt. Efter en stund var det dags att byta varv och jag fick med bollen på diagonalen. Dressyrryttare som jag är, när det kommer till tävling, säger till ridläraren: Nu ska vi se om linjen blir bra. Ridläraren som såg det, svarar: Skit i linjen och skrattar 😛

Hade inte väntat mig det lite lekfulla svaret från henne.  Jag vet att den bollen är stor, men den kändes ännu större när jag stod bredvid den med hästen.

Bilden nedan lånades av: Linda Enarsson 

I morgon ska jag deltaga på ett årsmöte som västergötlands ridsportförbund håller.  Ska ta emot pris för DM:et jag vann i september förra året.

hästfotboll