Bokmässan och möte med Lill-Babs

Gästblogg- 2013-09-27

Igår var första dagen på bokmässan för i år och någonsin för mig. Det var inte mycket böcker som såldes men jag fick träffa många trevliga människor. Många vet inte vad FAS är (är jag förvånad?!) men jag hoppas att jag har fått några att lära sig lite om det. Jag var helt slut när jag kom till hotellet igår kväll. 

Idag fick jag sålt några böcker, men delade ut några också. Däribland har jag delat ut en bok till celibriteten på bilden: Barbro”Lill-babs” Svensson som jag av en händelse sprang på. När jag besöker henne i hennes monter, där hon står för sin egen räkning, så tittar hon lite snabbt i min bok och säger: ”Nu måste du signera din bok till mig!” Hur vanligt är det att en ”vanlig” människa signerar sina verk till en kändis? I normala fall är det kändisarna som signerar sina kort/ CD-skivor till andra, så det här kändes lite ovant, men jag var ju där i egenskap av författare, så det var bara att sätta sin kråka i boken och fotas lite med henne. Hon gör naturligtvis likadant till mig, med sin bok. 

Båda gångerna som jag träffade henne, och fotades med henne, så var hon noga med att det skulle bli så bra som möjligt med ljuset. Vid sista fotograferingen sätter hon sig ner och drar mig intill sig. 

Avslutningsvis får jag en varm och underbar kram! 

Jag har inte hunnit smälta denna fantastiska händelse än.

Efter det kunde jag knappt prata mer. Lyckan var total! 😉

Kram!