Blev frisk av kärlek!

Gästblogg- 2010-12-31

Det är en del av rubriken på mitt livs första löpsedel. På barnhemmet blev jag allt mer innesluten i mig själv. stängde ute omvärlden. Varför gjorde jag det? ingen trodde att jag skulle överleva. Jag bodde på barnhemmet när jag blott var några månader gammal. n dag när mina blivande fosterföräldrar var på besök på barnhemmet, hände något oväntat. Min blivande pappa satt inne hos mig på en stol, jag låg i min säng. på något sätt lyckades jag kravla mig ur min säng och hasa mig fram till honom. När han såg det lyfte han upp miig. Jag la kinden mot hans bröst. Föreståndaren höll på att svimma när hon såg det. Jag hade inte tytt mig till någon förut.

 När jag var 17 månader gammal, flyttade jag in hos den fosterfamilj som redan från första stund gav mig villkorslös kärlek, omtanke och alla de verktyg jag behöver för att kunna stå på egna ben. Tänk om jag inte hade haft denna tur att hamna rätt, vad hade hänt då?

Både jag och min biologiska mamma är väldigt glada för att jag blev placerad i det familjehemmet, jag kom till och få en chans till ett liv fyllt av glädje men också utveckling.

Att leva med vetskapen att mamma drack alkohol under graviditeten, är inte lätt. Tyvärr visste hon inget om riskerna med det.

Kram Cissi