Blandade känslor och tankar om vikten

Gästblogg- 2013-04-21

Jag kan äta nästan vilken fet mat som helst – så länge magen mår bra. Jag kan stoppa i mig en massa godis och andra sötsaker, som andra kan lätt öka i vikt av, utan att det händer något. Jag har fått höra att grädde är bra, för ändamålet, men tyvärr funkar det inte på mig. 

Jag försöker med detta att gå upp i vikt, men som sagt utan resultat. Det är skönt samtidigt att jag inte behöver bry mig om vad jag stoppar i mig. Så länge jag mår bra av det, är det okej. 

Det här är ingen blogg om hälsa,utan om droger. Det är tack vare min mammas alkoholmissbruk under graviditeten som jag har alla mina bekymmer. Jag borde vara glad över att jag inte går upp i vikt. Jag klassas ju som underviktig, i förhållande till min ålder. Meeeeen… lägger jag på 5 kg i momsen så ligger jag nog bra till 😉 vad säger ni om det? 

Något som jag håller mig borta ifrån är alkohol eller andra droger. Jag kan lätt falla in i ett missbruk om jag börjar använda det. Jag är glad för att jag valde bort det två grupperna. Godis är inte bra det heller, men det funkar för mig. 

Kram!