Blandad kompott!

Gästblogg- 2011-05-12

Jag måste bara dela med mig av det här till er. För några månader sen, så var min fostermamma och pratade med min f.d rektor på högstadiet om något (minns inte vad).

Plötsligt råkade dom halka in på vad jag gör numera. Då berättade Siv (min fostermamma) för honom om mina planer på att ha föreläsningar. Helt utan  förvarning säger han, att han vill att jag kommer dit och föreläser… Weeeeiii… Inget är bestämt än! De hör av sig när läge för det finns. 😉

En väninna till mig, vill att jag kommer till Göteborg, där hon jobbar på Vuxenhab. och föreläser! Får se om jag hinner och orkar klämma in det, under den kommande hösten eller om jag tar den biten under våren 2012.

Jag konstaterade för några dagar sen att jag har ”jobbat” med det här i 5 år. Tänk vad tiden går. Jag har ju haft 6 föreläsningar och gjort intervjuer med olika tidningar. =) Just nu känna det bara så bra!! 😉 Ett annat sätt som jag jobbar på, är Bloggen här på Drugsmart, där jag delar med mig om allt som händer, både stort och smått i livet.

I dag har jag ätit det här… (bild 1) Det är både gott och nyttigt. Till det åt jag ett halvt äpple.

Nu ska jag sova middag tror jag. =)

Ha det underbart tills vi hörs igen!!!

Kraaam, Cissi