Bingospel och jobb med texter

Gästblogg- 2015-05-03

Oj, vilken dag det har varit. Huvudvärk, så det blev en slapp dag. Har trots allt jobbat med texten till den kommande boken ”Ingenting är omöjligt” som innehåller inlägg från drugsmartbloggen. När jag läser mina gamla bloggtexter, kan jag inte annat än att få gåshud. Har jag skrivit allt det där? Kan knappt fatta det. Tänk att jag varit en av drugsmart´s alla gästbloggare under de fem åren som gästblogg-funktionen har funnits. Om jag inte levt med FAS, vad hade jag kunnat blogga om då? Hade jag ens haft en blogg? Det är frågor som jag aldrig får svar på. Min alkoholskada kommer jag aldrig bli av med, så det som är bra med bloggandet är att det alltid finns något nytt att berätta om som handlar om något där grunden till min problematik är drogerna.
Jag har även jobbat med att lära mig texten till en låt som jag ska framföra vid en föreläsning om några veckor. Hoppas att texten sätter sig innan dess.

För ett par timmar sedan spelade jag Bingolotto. Som vanligt så går avsökningen ibland lite för snabbt för att min hjärna ska hinna med att hitta alla nummer. En stund trodde jag att de missat att trycka upp ett av talen när det var dubbla brickor i treans bingo. I själva verket var det min hjärna som drev med mig.

Snart dags att krypa ner i sängen och sova.
God natt!