Bilkörning i simulator

Gästblogg- 2013-10-07

Jag provade att köra bil framför datorn, med ratt och pedaler. Har gjort det ett par gånger, på min dator, fram tills idag då jag kom på varför jag aldrig kom upp i fart, eller andra fel… Rätt svar: Processorn är för låg i min dator. När jag provade samma sak hemma framför datorn hos min bror, som också har FAS, så gick det tio gånger snabbare än vad jag normalt är van vid att det gör. Jag är glad för att jag inte har satt mig bakom ratten i vanlig bil än. Inser att det där med bilkörning handlar, om precision, koordination och snabb tankeförmåga. Man ska hålla koll på mycket runt omkring också.

På bilden ovanför så är det jag som sitter bakom ratten. Hur tycker ni att det går för mig? Borde jag satsa på ett vanligt körkort? 

Men det var roligt. men jag tycker att jag har lärt mig massor på det. 😉 

jag ser att jag ligger lite för långt ut över mittlinjen, på fel sida, men någonstans ska man väl börja?! 

Jag blev spänd, när jag insåg hur snabbt det gick. Det är ju inte som en dressyrhäst, som ska stanna på minsta lilla tryck, som den känner av. 

Kram!