Bemötande från sjukvården och ändrade kostvanor

Gästblogg- 2017-03-15

Hej på er!

Under veckan som gått har jag som vanligt (läs sista månaden) varit sjuk. Trodde att det rörde sig om en segdragen förkylning. Det var första läkarens ord efter att ha struntat i att ta snabbsänka och andra nödvändiga undersökningar. Han lyssnade på lungorna och tittade i svalget som enligt honom såg bra ut. SLARV!

I måndags var jag hos läkaren igen. Fick träffa en ny den här gången på vårdcentralen. Han sa att det rörde sig om en baktriell infektion i de övre luftvägarna och att slem har fastnat i bihålorna. Inte konstigt att de preparat som jag ätit mot förkylning och hosta inte har fungerat.

Nu är det antibiotikakur i 10 dagar som gäller.

Mina nya kostvanor gör mig glad – jag blir mätt på relativt små portioner. Det har varit ett mål länge. Ska äta mycket fett i kosten. För mättnadskänslan och för att öka i vikt.
Åt på gula M:et i måndags efter läkarbesöket. Provade att beställa en big mac chicken minus brödet och en kopp te. Tro det eller ej. Jag blev mätt på det med. Behöver inte sitta länge för att bli mätt. Det känns skönt. 😉 Jag ledsnar på att äta för länge utan att bli mätt. Syftet med att äta är att få energi. Inte äta för ätandets skull.

Resten av veckan blir det massor med vila för min del. Skulle ha varit på behandling i morgon hos osteopaten, men får skjuta på det.