Barn/vuxna med FAS, kan ha problem med sömnrubbningar.

Gästblogg- 2011-04-17

Jag har ofta svårt att somna… Jag har lång insomningstid, som kan ta längre än 30 min. Jag är trött men kan ändå inte somna. Jag sover mycket lättare på dagen än på natten. Det kan kännas jobbigt att inte kunna sova.

Jag är i en obalans. Jag försöker lyssna på kroppens olika signaler, men det fungerar inte. Sover jag på dagen, så kan jag inte sova på natten. Sover jag under natten så är jag inte utsövd ändå. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att det ska fungera. Jag vill inte behöva ta till tablletter för allt. Det löser inte mina problem i längden, det kan ev. skapa mer problem.

Nu är jag trött av en anledning som jag vet om: Min Hydrocefalus (vattenskalle). Jag hittar just nu ingen bra balans för hur många timmar jag kan sova, och känna mig utvilad dagen efter.

Hoppas innerligt att jag kan sova bättre i natt.

Kram Cissi