Barndomsminnen: Flygresa till Kiruna och korvgrillning.

Gästblogg- 2011-03-17

Jag minns inte hur gammal jag var men jag var väl 2-3 år gammal tror jag, när familjen hade bokats in på en flygresa till Kiruna. Jag minns inget av själva flygresan, men vet att jag blev buren vart vi än gick, för att jag inte orkade gå hur långa sträckor som helst. Vad vi inte visste då var att jag inte fick flyga. Detta pga att den shunten jag hade, inte klarade för höga tryckskillnader. Efter det fick jag totalt flygförbud. Shunten är till för att reglera vätskeflödet i hjärnans hålrum. Det är inte bra om man har för högt eller för lågt tryck i huvudet. Lagom är alltid bäst!

 Jag fick en ny shunt efter ett shuntstopp 2009. Den shuntventil jag hade, slutade fungera efter 20 år. JAG FÅR NUMERA FLYGA IGEN! Usch vad nervös jag blev nu!

Jag är höjdrädd för övrigt! 😛

ee4030130d74eb50.jpg

Det bästa jag vet är att grilla korv. Det gör vi alltid på somrarna. Jag sökte värme hos någon om jag frös, vilket jag gör lätt. Jag har inget underhudsfett på kroppen. Så här kunde det se ut då. på bilden grillar vi hemma. Jag frös inte om fötterna, eftersom jag inte hade några strumpor på mig, konstigt nog.

Jag sitter konstigt nog i skrivande stund och fryser just nu.

Vi kör på med fler minnen om några dagar igen, i nästa inlägg. 😉

Kram Kram!