Bambi på hal is

Gästblogg- 2013-04-02

Balansen sattes på prov igår – som många gånger tidigare. Gick en lång promenad i skogen igår. 4-5 km. Jag och min syster hade inte kommit runt innan pappa kommer på fyrhjulingen.  Innan det gick jag och pratade med henne, så jag tänkte inte på vart jag gick. Där jag gick var det snö blandat med is… (lite fel känsla att ha snö vid påsk) 

Benen flyger bort och jag tappar fotfästet. Hinner knappt ställa mig upp, innan jag ligger igen. På bild 2 ser ni hur det såg ut där jag låg. Känner mig som Bambi på hal is. Haha! 

Ska jag se det som en träning av balansen? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag föll andra gången. Jag är lite mör i kroppen, men bröt inget som tur var. 

Bilderna är tagna med mobilen så de är ganska små. 

Jag kanska borde skylla på underlaget istället för min balans. Vad säger ni? 

Kram!