Att vara kort kan ställa till många problem!

Gästblogg- 2011-05-15

När jag var med min svägerska och handlade igår, så erbjöd jag mig att köra hennes kundvagn. När vi nästan var klara, så började jag bli halvt frustrerad. Kundvangnen hade nu ganska många varor i sig och det blev allt tyngre att köra. Jag ville bara inte lämna över vagnen till henne. Jag skulle då se det som ett misslyckande, för att jag inte ens klarar av att köra en kundvagn… *suck* (Jag har en stark vilja, men blir lätt besviken på mig själv när det inte går som jag vill)

Kundvagnen blev allt mer svårstyrd. Svängde jag åt vänster, så drog vagnen mer åt vänster än vad jag hade tänkt att den skulle göra. Jag vet inte om folk såg det där, eller vad det tänkte när de ev. såg mig.

Tänk om de tyckte att jag inte hade koll på vad jag gjorde… Jag kan säga det här: försök att själv styra något på 4 hjul, som gör lite som de vill. Du har inte styrkan att styra upp det hela riktigt, det kan jag lova.

En tanke som jag tänker är: Jag känner mig besviken! Borde jag vara det?

Jag vet att jag måste tänka på att jag måste göra saker utifrån mina förutsättningar, men jag vill klara så mycket mer än vad jag klarar av att göra. Om jag frågar någon, hur jag gör för att utvecklas på något sätt, så svarar alla: TRÄNA!! ÖVNING GER FÄRDIGHET!

Man måste ju träna, för att bli bättre på något, men tänk om man ändå inte blir bättre på det, vad gör man då?

Svar: låter bli! Alla är vi bra på något.

Jag vill så mycket, men jag har inte FÖRMÅGAN att klara allt.