Årets sista föreläsning

Gästblogg- 2018-11-21

Förra veckan var jag på Vara Folkhögskola för att hålla årets sista föreläsning. Denna gång för Fritidsledarna. Det är så roligt att få komma dit och se några av eleverna som går på skolan.
Temat var: Livet med FAS – med inriktning på strategier för att hantera vardagens alla krav och måsten. Ville dela med mig av några av de strategier som jag använder som de kan ta med sig ut i arbetslivet.
Har inte pratat om det mer än ett par gånger.  Det verkar vara uppskattat och det blev diskussioner och frågor från eleverna. Vilket är ett gott tecken. Då är de intresserade.
När jag tidigare bara har pratat om mitt liv med FAS, så har intresset inte alltid varit så stort, och det har inte kommit så mycket frågor som nu. Jag kände att jag ville ge eleverna verktyg att ta med sig vidare. Det är något att ta på till skillnad på om jag bara pratar om mitt liv och mina erfarenheter.

Jag föreläste i högklackat. Det ska jag aldrig göra om.

Föreläsning Vara FHSK 2018 Högklackade skor