Årets första dopp

Gästblogg- 2019-01-02

Idag har jag varit med några av syskonen och badat i Varas Badhus. Så roligt. Jag är inte någon våghals när det kommer till att åka vatten rutschkanor. Att simma och bada bastu räcker för mig.

Som jag har sagt tidigare är det skönt att kunna ha ett badhus som passar mig bra på hemmaplan. Slipper åka utomlands för att jag ska kunna bada. Dessutom är simning en bra träningsform. Det blev jag medveten om för några år sedan, när jag besökte badhuset för allra första gången. Hade sådan träningsvärk i hela kroppen.
Har inte varit iväg och badat sedan Oktober månad 2018.
Har funderingar på att börja både rida och simma när jag är kvitt min feber. Jag lär då märka av muskler som jag inte visste att jag hade. Tyvärr tycker jag att det är tråkigt att träna ensam. Det känns som att tiden bara segar sig fram.

Om jag ska göra det så är det bra om jag har med mig någon som sällskap för att det ska bli av.  Jag hade en gång ett gymkort, men tränade sällan och besöken på gymmet glesades ut. Sedan dess har jag inte varit på gymmet. Tycker det är sjukt tråkigt att gymma. Jag älskar den träning som man knappt känner av. Jag gillar den träningen som blir av i vardagen: Promenader bland annat.