ÄNTLIGEN har jag fått svaaaar!

Gästblogg- 2014-05-08

I lite mer än fem år har jag sökt svar på vad min ständiga värk beror på. Idag har jag fått svar på en av mina frågor. ÄNTLIGEN! Lider av spänningshuvudvärk. Får ju inte ont under tiden som jag anstränger mig. Det kommer ofta under vila dagarna/timmarna efter ansträngning. Nu hoppas jag bara hitta en behandling som fungerar på mig. Vågar jag testa akupunktur igen?

Den andra ”diagnosen” jag har är läkemedelsutlöst huvudvärk. Det är här mina tankar snurrar igång och trasslar till sig samtidigt.

Hur kan man tillverka smärtstillande som ska LINDRA smärta, som sen har som biverkning att den GER smärta?

Hoppas hursom helst att jag kan trappa ned på ett bra sätt utan falla tillbaka. Känner mig inte beroende men har lärt mig att kroppen ger smärta för att få mer smrtlindring, för att den är beroende.

Jag tycker att jag har skött mig bra. En rädsla var när jag började med det 2009 var att överdosera, vilket inte har skett. Om jag är försiktig så borde jag inte bli beroende tycker jag, men det kan jag kanske ha blivit ändå, även om suget inte finns.

Känns hemskt att sitta och skriva det här, med tanke på att jag lever med en tidigare missbrukande mamma.

Hoppas att den hjälp som jag nu erbjuds på olika sätt kommer att fungera.

Har ju på sätt och vis gjort avslappningsövningar med mindfullnes 1 gång/vecka. Har haft svårt vissa gånger att vara här och nu, då oron för huvudvärken tagit överhanden. Jag har länge velat ha svar.

Idag blev det ett långt inlägg men behöver skriva av mig av det här.

Att blogga är en slags terapiform.