Antalet barn med FASD ökar

Gästblogg- 2013-09-09

Jag blir rädd när jag återigen ser siffrorna som FAS-föreningen anger. Det är med förtvivlan som jag idag skriver detta inlägg. Antalet barn med FASD ökar. Jag hade en fJagörhoppning att det skulle minska.

Jag valde dessutom en bild som får mig att bli arg. Hade jag sett en moder göra så i verkligheten, hade jag bara känt en stor besvikelse. Jag känner just nu också en stark känsla över att åka till ett ställe som bedriver, verksamhet för  unga blivande mödrar, med missbruksproblem. 

Bara i umgänget med andra som bara är 2-3 år äldre än mig får mig att tänka på min dagnos och hur hårt jag har drabbats. 

Det är många där ute som inte vet konsekvenserna av att dricka alkohol under graviditeten, 

Vad vet ni, som läser dagens inlägg? 

Kram!