Ännu en fullsatt föreläsning

Gästblogg- 2013-10-15

Har idag föreläst för ett helt gäng blivande fritidsledare. Innan det hann jag träffa min faddermamma som går den linjen och fika med henne. Hon var min guide 😉 Jag vet inte hur stor gruppen är, men rummet var fullt av elever. Säkert 20-30 st. 

Vi tog en kort paus under föredraget så att de skulle kunna sträcka på benen. I pausen togs det lite kort på mig. Helt plötsligt så kommer en av de längre killarna och ställer sig intill mig, och vi får det på kort. Han trodde att jag var längre än vad jag är. Vi fick oss hursom helst ett gott skratt. 😉 

Jag hade kunnat höra en knappnål falla – så tysta var åhörarna. Någon hade till och med hört mig när jag var där sist. Som vanligt var det många som inte vet vad FASD är. 

Känner mig ganska trött i huvudet, nu. Måste ladda batterierna nu, för mer jobb i kväll, men inte som ambassadör. 

Hann inte få en bild på klassen, men det kommer 😉 

Kram!