Ännu en årsdag...

Gästblogg- 2013-07-06

I dag för exakt tio år sen avled han, i sin cancer… En cancer som alkoholen låg till grund för. Hemskt, Det enda vi fick tillsammans var ett halvår… några få timmar, var gång. Ibland bara 30 minuter, för att han blev allt sämre var gång vi träffades. Han berättade för mig att han hade varit mycket på sjön. Det är tack vare honom som jag idag vet hur man spelar Biljard. Trots att han var svårt sjuk, ville han träffas, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Det var till mig han hörde av sig om det var något han ville. Samtalet som jag fick den där dagen som han hade bett en sköterska ringa till mig och be mig komma till sjukhuset, glömmer jag aldrig. Inte heller brevet som han hade skickat några år tidigare. 

Han hade en speciell humor som jag kan ha ärvt. Han tog inte sitt ansvar som pappa, men han har aldrig glömt att han har en dotter. 

Hade varit roligt att få visa honom hur lång jag har kommit i mitt liv. 

Jag bär honom med mig i mina tankar. 

Kram!