Ångest och sömnsvårigheter

Gästblogg- 2016-09-21

Hej på er!

Den här veckan har varit både lugn och fartfylld.
Sedan förra inlägget har jag pysslat lite i lägenheten, varit på sjukgymnastiken och tränat balansen främst. Den är inte alls så bra som den ska vara.  I dag har jag tränat styrkan på olika sätt som krävs på hästryggen.

I lördags fick jag en ångestattack, som ofta är en signal som talar om för mig att jag redan gjort för mycket och borde bromsa. Jag är bra på att ha ett högt tempo om så krävs fram tills kroppen säger STOPP!
Helgen har därför mest bestått av lugna aktiviteter, så som film maraton. Jag trodde att jag skulle bli rastlös, men mina mediciner som jag äter, gjorde mig trött i huvudet så jag orkade inte mycket annat än att se på film.

I natt somnade jag klockan 03.00 pga att jag låg i sängen och frös. När jag fått upp värmen kunde jag sova. Innan dess snurrade en massa tankar runt i huvudet av alla intryck som jag fått de senaste veckorna.
Vore skönt att vara så trött att det räcker med att lägga huvudet på kudden och somna.

Många gånger kan det kännas som ett heltidsarbete bara att få vardagens alla måsten att fungera och ha energin till det. Inte helt lätt alla gånger.

Tuva september 2016

Nästa inlägg kommer jag ha en frågestund… Skriv din fråga i kommentarsfältet här nedan, så besvaras frågorna nästa onsdag.
Kram