Andra visningen avklarad

Local Hero Blogg- 2015-04-27

Hej!
Här kommer en sista hälsning från vår Local Hero grupp i Karlstad. Det har varit så roligt att få följa deras resa från planering genom Local Hero och till filmvisning. Vi önskar dem all lycka till med sitt filmskapande i framtiden och är så glada att de valde att bli Local Heros!

God läsning!

 Såhär skriver en i gruppen:

I fredags var det äntligen dags för den större visningen av Minnet. Att dagen äntligen var kommen efter all denna tid var så himla kul! Åter igen vill vi tacka UNO för att vi fick vara i deras lokaler och att vi fick låna all fin utrustning (allt från projektor till mikrovågsugn), det var verkligen hur snällt som helst och vi är fruktansvärt tacksamma J

Det kom mycket mer folk än vad vi räknat med, så det var extra roligt. Jag var nästan rädd för att det bara skulle bli vi i gruppen där och kanske någon mer enstaka, men det kom ändå en liten hög med härliga människor som dessutom var en fantastisk publik.

En lite närmare bild på det goda haha ;) Personalen på UNO kom även med cheddar cheese till popcornen som lite extra, aldrig provat det förut med det va riktigt gott! Där av den orangea färgen på en del av dem.

En lite närmare bild på det goda haha. Personalen på UNO kom även med cheddar cheese till popcornen som lite extra, aldrig provat det förut med det va riktigt gott! Där av den orangea färgen på en del av dem.

Resan för vårt nio månaders långa projekt är nu slut, och jag har säkert sagt det förut, men det har gått så mycket snabbare och varit mycket mer givande än vad jag någonsin kunnat tänka mig! Så jag vill säga det att alla de som har chansen att få göra film med ens vänner så gör det för allt i värden, om man har det som intresse vill säga haha.
Det är ju inte bara själva processen, och efterarbetet som är det roliga, utan också tycker jag att det är kul att ha någonting från min gymnasietid som jag skapade med fina vänner som jag kan kolla tillbaka på senare i livet. Och om det är så att jag fortsätter med film i framtiden så är det ju fantastiskt att se hur mycket man utvecklats sedan den här tiden!

Vill tacka alla i gruppen för en fantastisk upplevelse som varit så givande, och det har varit ett nöje att arbeta med alla de andra!!