Ambassadör för Drugsmart!

Gästblogg- 2013-06-19

För ett år sen idag, fick jag det lila kuvertet på posten, adresserat från Drugsmartredaktionen. När jag öppnade kuvertet så fann jag det gulliga kortet (ligger som nummer 3 bland bilderna). När jag började läsa höll jag på att få en chock. Inte pga av febern jag hade då utan vad som stod i kortet. De har utsett mig till en av deras ambassadörer. Vilken lycka och glädje! Framförallt en stor förmån. Tack vare detta meddelande kunde jag glömma allt elände jag befann mig i just då. 

När jag sen övergick till papperslappen som var med, kunde jag nästan inte hålla glädjetårarna tillbaka. Se själva så förstår ni vad jag menar…. 😉 

Som ambassadör har jag besökt några olika skolor: Folkhögskolor (Vara och Ädelfors, Holsbybrunn) och Medborgarskolan, där jag har haft mina föreläsningar, där jag berättar om hur det är att leva med FASD och några händelser ur mitt liv kopplade till alkoholskadan. Har även delat ut information till mina åhörare om Drugsmart. 

Det är en underbar känsla att få vara ambassadör, för en organisation som Drugsmart. 

Det brevet berörde mig. 

Som jag har berättat tidigare så var det väldigt roligt att få komma ut till skolorna, för att eleverna satt tysta som ljus under tiden. De var väldigt engagerade och ställde frågor också. 

I höst hoppas jag kunna besöka fler skolor 😉 Hoppas få träffa er där ute någonstans i Sverige! 

KRAM!!