Alvedon tog smärtan!

Gästblogg- 2015-09-24

Har haft huvudvärk idag… Kraftig sådan! Tvingas ta två Alvedon, för att smärtan ens ska försvinna. Jag har en liten kropp. Enligt instruktionerna så ska jag bara ta en tablett. Detta är väl bra… men jag tar hellre min dos (2 st) och får bukt på problemet direkt, än att behöva ta flera, under flera timmar framåt.
Kollade för övrigt igenom min planering för september månad. Den ser hemsk ut! Jag har inte planerat in någon vila så som jag behöver göra, för att huvudvärken ska lägga sig. Den är en varningssignal för mig, som talar om att jag i dagsläget gör alldeles för mycket.
Hoppas att jag kan minska ned på mina aktiviteter/vecka och att det jag tar bort känns okej. Det är vad min arbetsterapeut vill att jag gör. Hoppas då att jag slipper huvudvärken, och därmed också de beroendeframkallande tabletterna.
Tyvärr är jag lärd att ju mer man gör på en dag, ju duktigare är man. Jag har också lärt mig att jag måste KÄMPA. Tror att det är grunden till varför jag väljer att trycka in så mycket som möjligt i min planering.
Har insett att det inte fungerar så bra för mig.
Måste sätta stopp för det nu, innan det går allt längre.
Nu ska jag sova.
Sov gott!