Allt går bara man har viljan!

Gästblogg- 2013-06-29

Förra veckan var jag inbjuden till ett sminkparty, där jag fick riktigt bra hjälp att lära mig vilka färger som jag ska använda för att det ska bli fint. Till en början kändes den nya informationen bara rörig och man hängde först inte med till en början, men ju mer jag fick smälta den nya informationen, kändes det lättare att bena ut var sak för sig. Dagen efter det var jag modell för en katalog/visningsbild som min hudvårdskonsult på Mary-Kay håller på att göra. Då hade jag tid på mig att prata med henne också. Hon gjorde saken liiite lättare att ta in. Vad har det där med droger att göra, tänker du säkert?! Jo, med tanke på att min hjärna är skadad av alkoholen så kan det vara jobbigt att få den nya informationen att sätta sig ordentligt. 

Idag har vi jordgubbens dag. Jag jobbade med ponnyridningen 10.00-15.00 efter att ha tillfrågats av min ridinstruktör, om jag kunde vara med. Trots att jag kanske inte har styrkan för att klara av jobbet med hästarna, så vet jag hur man ska bemöta människor på ett bra sätt, vilket också är en viktig del för att få eleverna att känna sig trygga. 

Allt går bara man har viljan! 

Fick dessutom höra av klubbens tidigare ordförande att jag oftast är väldigt glad, när han träffar mig. Det tycker jag att det gör det lite roligare att träffas då. Om jag är glad i mötet med andra människor så blir det lättare. I egenskap av ledare har jag kravet på mig själv att möta alla med glädje, i jobbet, för att ge dom en trygghet som dom behöver.

Idag fick jag prova på att sitta på shetlandsponny OCH en stor häst. VILKEN SKILLNAD! 🙂 

Ibland är det tur att man är liten 😛

Kram! 🙂