Alla hjärtans dag!

Gästblogg- 2012-02-14

Seminariet var så lyckat igår! Det blev en riktigt bra diskussion när paneldebatten hölls!

Idag har jag varit på kontoret hela dagen! Träffade en av tjejerna som ska hjälpa till med våra aktivitetsgrupper som börjar den 22/2. Det känns riktigt bra!

I morgon ska jag tillsammans med fälteamet i Danderyd åka ut till Viktor Rydbergs Samskola och Mörby skolan. Vi kommer visa en film och sedan kommer jag prata lite efteråt. Trygga Barnen kommer också ha ett bord i skolorna! Jag känner mig riktigt peppad för imorgon. Jag kommer också få hjälp av  vår fantastiska volontär Viktoria!

Idag kan ni som bor i Danderyd läsa om mig i Mitt I Danderyd, jag var också på första sidan. För er som inte bor i Danderyd kan läsa artikeln här på webben. gå in på www.mitti.se tryck sedan Danderyd. Där får ni hela tidingen på webben!

Vill ni veta mer om vad Trygga Barnen gör eller du kanske är intresserad av våra aktivitetsgrupper? kolla in www.tryggabarnen.com eller Trygga Barnen på facebook.

Jag tycker verkligen om Var Femte Barn kampanjen! Tänk om den fanns när jag hade det svårt. Jag trodde jag var ensamast i hela världen med problemet…Jag kände en sådan extrem stor skam.

Kom ihåg, DU ÄR INTE ENSAM!

Ge varandra extra mycket värme och kärlek idag!