Alla hjärtans dag!

Gästblogg- 2014-02-14

Idag för 11 år sen fick jag en present från min biologiska pappa – Hästen på bilden. Trots att vi inte haft mycket kontakt genom åren, visste han att jag redan då var hästtokig. Känns bra att veta att han liksom mamma brydde sig om mig och ville visa sin omtanke till mig, trots att de båda är missbrukare ( Då pappa levde) Trots detta kan jag inte låta bli att tänka ”Varför valde de båda spriten framför att ta hand om relationen till sin dotter?”

Det enda vettiga svaret jag själv kommer på är att de hade problem hos sig själva som de valde att använda spriten till för att lindra smärtorna inombords. Jag har alltid haft bättre kontakt med mamma än med pappa. Inte så konstigt med tanke på att jag inte vetat var han har funnits.

Han var tacksam gentemot mina fosterföräldrar som tog hand om mig i hans ställe. Det var bra, att han kände så, men han hade kunnat bry sig lite mer om relationen till mig tycker jag.

Jag var glatt överraskad över att han skickade denna present till mig trots allt. Inget jag hade väntat mig. Ville inte börja gräla med honom heller, eftersom jag visste att han var sjuk och ville få alla chanser till kontakt med honom som möjligt.

Kram!