Alkoholen har förstört mitt liv.

Gästblogg- 2014-01-30

Idag har jag varit på mobilitetscenter i Göteborg och gjort en del olika tester: informationshantering, Koncentration, reaktionsförmåga och impulskontroll. En del av testerna gick ganska bra, men det visade följande: Mitt arbetstempo (vid det olika uppgifterna) var långsamt. Blir väldigt lätt stressad när det blir mycket på en gång för mig. 
Vid en av uppgifterna skulle jag tala om, om jag ser en bil eller en lastbil i en ruta. Svårighetsgraden ökar ju snabbare jag svarar. När det kommer till en övning där jag ska tala om vad det är jag ser: Bil eller lastbil och var på skärmen jag ser den, ska jag dessutom snabbt som ögat hitta och urskilja detta bland en massa vita trianglar…. Där gick min gräns. Hade ni klarat detta?

Resultatet av testerna visar i nuläget att jag inte är redo att köra bil. Det går för fort.

Det känns som ett slag i magen att få detta besked, när viljan att kunna köra bil finns.  

Känner mig fortfarande nedstämd. 

Jag måste nog ta några dagar att smälta detta på. 

Tänk om jag inte hade haft mina hjärnskador… livet hade nog varit liiiite lättare då. Dumma alkohol!!! 

Kram