Alkohol under graviditet olagligt i Storbritanien

Gästblogg- 2014-02-24

Varje gång som jag läser om kvinnor som dricker alkohol under graviditeten, bubblar ilskan upp inombords. många gånger sedan jag fick min diagnos -98 har jag haft känslan om att det är många kvinnor som vet att det är farligt att dricka under graviditeten, men tänker ”Ett glas vin kan väl inte skada?” och bryr sig inte om konsekvenserna av sitt handlande, medan det finns många kvinnor, som blir oroliga bara av att veta om att de är gravida. Jag kan inte låta bli att känna en enorm rädsla, när jag tänker på det här. Jag sitter ju här – ett livs levande exempel på vad som kan hända med barnet.

För en stund sedan läste jag en artikel om att ett fall har lämnats in mot en mamma i Storbritannien som drack större mängder alkohol under graviditeten, Det kan vara olagligt där, uppges det i källan.

LÄS ARTIKELN HÄR

Nu ska jag försöka sova!

Önskar alla en fin kommande tisdag! 😉