4 dagar kvar, tills vi träffas mamma!

Gästblogg- 2011-05-14

Det ska verkligen bli både skönt, och roligt att träffa mamma, nu utanför sjukhusets väggar. Vi har bara träffats på sjukhuset det sista, i samband med mina operationer. Nu slipper vi rätta oss efter besökstider. SKÖNT!!

Jag har fått mycket efter mamma. Det var först när jag och mamma fotograferades tillsammans, som jag sen när jag fick se kortet, insåg hur lika jag och mamma är till utseendet. (pappa sa ju under något möte, att jag var lik farmor) Jag tycker själv att jag är lik mamma.

Vi får se vad vi hittar på, när vi ses, och om jag får höra något från biljettkontrollanten igen, som jag fick vid ett annat tillfälle…

Jag och mamma ska gå ner till en älv och Grilla, om vi hinner, på de få timmar vi ses. (om vädret tillåter)

Jag ska NJUTA av dagen med mamma. 😉

Nu ska jag snart göra iordning dagens middag till familjen. 😉

Ha en fortsatt trevlig dag!

kram Cissi